štvrtok 2. októbra 2014

Porovnanie Maybelline Volume Express špirál


Už asi neexistuje žena ktorá by nepočula o ikonických špirálach Maybelline. Ak sa rozhodujete ktorú si zaobstarať tak dnes Vám uľahčím výber.
Balenie: Klasický Maybelline Volum´ Express obal, všetky sú rovnako veľké a široké. Najkrajší obal zo všetkých má podľa mňa Rocket volum´. Špirály obsahujú 9,6ml produktu.

Kefka: Kefku má inú každá špirála. One by one a Rocket volum´ majú umelohmotnú kefku, a Colossal volum´ klasickú.
                      One by One                                                   Colossal Volum´                                       Rocket Volum´                
Konzistencia: Každá je rovnaká, keď si ich kúpite sú moc tekuté, potrebujú pár dní kým trošku stuhnú a potom sú akurát ideálne. 

Farba: Všetky špirály sú intenzívne čierne.

Trvácnosť: Držia celý deň, neopadávajú a nerozmazávajú sa.

Efekt: Tu už budú rozdiely. V prvých dňoch kým je produkt moc tekutý všetky zlepujú riasy.                      Do úvahy beriem skúsenosti  po stuhnutí produktu.
           One by One - mala by robiť hustejšie, oddelené riasy no práve naopak, podľa mňa ich dosť              zlepuje a vytvára hrudky.
           Colossal Volum´ - riasy pekne vytočí, predĺži, nezlepuje a nevytvára hrudky. Akurát má                    trošku väčšiu kefku čo môže robiť problém pri malých očiach a spodných rias.
           Rocket Volum´ - vhodný pre menšie oči, nezlepuje, nevytvára hrudky. Mihalnice predĺži a                vytočí, vhodný aj na spodné riasy.

Výsledok: One by One neodporúčam, Colossal Volum´ odporúčam babám s veľkými očami, a Rocket Volum´ každej, ktorá chce mať pekné mihalnice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára