štvrtok 23. apríla 2015

BarryM Chisel Cheeks Contour Kit - recenzia


Odkedy sa Kim Kardashian objavila na scéne so svojou dokonale kontúrovanou tvárou úplne pobláznila nielen blogerky ale aj kozmetické firmy. Bronzery sa dostali do popredia, ale s oranžátkami z našich drogérii (hlavne takto po zime) veru pekné kontúry nespravíme. Samozrejme sa dajú kúpiť aj kvalitné kontúrovacie sety alebo samotné púdre, len nie na SR, a keď sa Vám náhodou podarí vysolíte za to majland. Pri hladaní kontúrovacej sady, ktorá sa bude kamarátiť aj s mojou peňaženkou som narazila na túto paletku, ale stála za to?
Výrobca: "Umožňuje korigovať , zakryť nedokonalosti pleti, či zvýrazniť lícne kosti. Obsahuje tri odtiene. Light pre rozjasnenie, Bronz pre zvýraznenie a najtmavší púder pre korigovanie kontúry tváre."

Balenie: Je papierová paletka, nie je až taká kvalitná ako napr. paletky Zoeva, je dosť hrubá, ale predpokladám, že nikto nenosí v kabelke kontúrovaciu sadu a príležitostné cestovanie by v pohode prežila. Zatvára sa na magnet. Keď paletku otvoríte, tak namiesto zrkadielka nájdete návod na nanášanie jednotlivých farieb. Vyrába sa v Číne.


Textúra: Púdre majú púdrovú textúru :D, nie sú moc suché sú jemne mleté, je jednoduché ich zapracovať do pleti. Výborne sa blendujú.


Farba: Paletka sa skladá z troch púdrov, ktoré sú výborne pigmentované, čo je výhoda lebo nemíňa sa tak rýchlo, ale na druhej strane si treba dávať pozor aby ste to neprehnali a výsledný efekt bol prirodzený. Všetky farby sú matné. Prvý púder je svetlejší telový, vhodný na zvýraznenie časti tváre, fixovanie očného korektoru. Je to vlastne matný highlighter bez shimmeru vhodný na bežný deň. Druhý púder je hnedý a má teplejší podtón, jedným slovom bronzer. Používa sa na vytvorenie "sunkissed" efektu na čelo líčka alebo blendovanie posledného, najtmavšiejo púdru ktorý je tiež hnedý ale má studený podtón, čo z neho robí dokonalú farbičku na kontúrovanie, pretože vytvára efekt prirodzeného "tieňa". Je vhodný pod lícne kosti a na kontúrovanie nosa. Presne tento púder chýba v našich drogériách a vo všeobecnosti na trhu cenovo dostupnej kozmetiky.


Výdrž: Diskotéku, tancovanie v pohode vydrží, neviem ako je na tom pri celodennom nosení, pretože cez deň mám radšej prirodzený make-up.

Dostupnosť: Kúpite na pinkpanda.sk a na oficiálnej slovenskej stránke barrym.sk. Poteší aj nízke poštovné :).

Cena: 13,20€

Spokojnosť: 3/3





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára