nedeľa 4. januára 2015

BH Cosmetics Eyes on the 60´s palette - recenzia


Paletku som si kúpila ešte v novembri a odvtedy ju skúšam a testujem, dnes som sa  konečne dostala k tomu, že Vám napíšem recenziu.

Paletkú som si objednávala cez internet, prišla v poriadku, zabalená vo fólii. Obsahuje 30 očných tieňov od neutrálnych až po farebné.
Obal je z pevného papiera s fialovou potlačou. Na vrchu paletky sú 3 kruhy ktoré sú "deravé", no paletku chráni fólia ktorá je pripevnená z boku, čiže otvoríte paletku smerom nahor a ešte musíte dať na bok plastovú fóliu. Toto riešenie sa mi absolútne neľúbi a je to veľmi otravné, tak som tú fóliu odstrihla a nalepila na vrch.


Ako som už písala paletka obsahuje 30 očných tieňov, niektoré sú matné iné s trblietkami, či metalické. Tiene sú dobre pigmentované (vždy používam podklad), a podľa mňa veľmi praktické. Prvý rad obsahuje neutrálne až žltkasté odtiene, druhý rad je v hnedých odtieňoch, tretí je ružový, štvrtý obsahuje fialové až modré odtiene a posledný, piaty rad ukrýva modré a zelené odtiene.

Pôvodne som si chcela kúpiť paletku 120 tieňov od bh cosmetics, no nakoniec som prišla na to že ju aj tak nevyužijem a táto menšia paletka obsahuje všetko čo mi chýba, a svoju kúpu som neoľutovala. Paletku som si objednala zo stránky bhcosmetics.sk, kde majú široký výber naozaj krásnych paletiek za výborné ceny, táto paletka vyšla na 9,98€ bez poštovného. Minulý týždeň naskladnili aj novinky, ktoré sú tiež veľmi zaujímavé. Prinášam Vám ešte swatche, ktoré som nerobila ja, ale sú reálne.

zdroj: pinterest.com






5 komentárov:

  1. Krásna pigmetácia :). Ja som si tiež chcela kúpiť nejaký patelku od BH cosmetics ,ale vždy mi prišlo niečo iné do cesty ,čo som chcela vyskúšať :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka je moc krásná, ty barvičky jsou úplně dělané na jaro - snad brzo příjde. Já mám od BH jen dvě paletky a to 120 stínů a Galaxy Chic a obě jsou parádní. Jsou to moje nejoblíbenější barevné paletky.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvele pigmentovane! To veru v BH vedia :-) Skoro so tam ani nedokazem vybrat, take uzasne maju palety.

    OdpovedaťOdstrániť