piatok 5. decembra 2014

Adventný kalendár - 5. december - Čo kúpiť priateľovi?!


Otázka ktorá trápi väčšinou baby, ktoré majú už pár Vianoc a narodenín za sebou. Ja sama patrím do tejto skupiny a riešim to tak, že svojho snúbenca počúvam celý rok a keď o niečom povie že by to chcel tak ja si to zapamätám a splním mu jeho túžby :D, ale keď neviete nič vymyslieť tak mám pre Vás 3 tipy:

1. Zážitok - darovať zážitok je veľmi orginálne podľa mňa, na nete nájdete mnoho portálov kde sa s tým zaoberajú či už Váš partner túži po adrenalínovej jazde športovým autom, alebo túži po výlete s balónom, naozaj je toho veľmi veľa treba len hľadať.

2. Víkendový pobyt - na zľavových portáloch sa dajú nájsť fajn víkendové pobyty za výhodné ceny a čo krajšie sa dá darovať ako víkend strávený s polovičkou, alebo keď chcete byť naozaj orginálne tak pánsku jazdu s kamarátmi.

3. Hru na PC/PS/XBOX - väčšina chlapov miluje videohry, ak aj Váš priateľ patrí do tejto skupiny, určite nič nepokazíte ak mu podarujete nejakú. Ak neviete akú konkrétnu hru kúpiť, tak mu vyberte takú aké rád hráva, ak sa v tom nevyznáte tak v obchode Vám určite poradia podobné k tomu čo má doma.

+ Extra - k hlavnému daru mu môžete pridať aj kupónovú knižku ktorú si vyrobíte samé s vtipnými službami ako masáž, upratovanie auta a pod. fantázii sa medze nekladú :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára