utorok 14. októbra 2014

Yves Rocher Lip Balm - recenzia

Momentálne si užívame babie leto, no už onedlho nás čaká zima a s tým aj balzamy na pery. V zime sa pery skôr vysušia, tak potrebujú špeciálnu starostlivosť.


V chladnom období vždy siahnem po balzamy Yves Rocher kvôli ich prírodnejšiemu zloženiu.

Výrobca: "Vyživujúci balzam s mandľovým olejom okamžite vyživuje pery a navracia im jemnosť a pružnosť .Mandľový olej vybraný výskumnými laboratóriami Yves Rocher má silné vyživujúce účinky."
"Regeneračný balzam na pery s maslom z karité zregeneruje suché pery a dodá im okamžitú výživu. Výskumné laboratória Yves Rocher vybrali maslo z karité pre jeho opravné účinky. Regeneračný balzma je ideálny najmä pri pocite pnutia a pálenia pier."
Balenie: Umelohmotné, vysúvacie, podobné má aj Avon (alebo mal). Na obale je tenká fólia na ktorej sú informácie o produkte. Pri prvom otváraní si musíme dať pozor aby sme fóliu nestrhli.

Textúra: Veľmi mastná, príjemne kĺže na perách, vytvára mastný film.

Účinky: Pery chráni pred zimou s tým že je tak hutný. Hydratácia nie je taká dobrá, toto jediné by som mu vytkla. Ako podklad pod rúž by som ho neodporúčala.

Výdrž: Keď nejeme tak na perách vydrží dlho pretože sa nevsiakne, ako som už písala tak je dosť mastný tak pitie vydrží bez problémov.

Dostupnosť: Kúpite ho v predajniach Yves Rocher po celom SR, a nie je problém ho zohnať ani v zahraničí.

Cena: 2,39€

Spokojnosť: 2/3 

4 komentáre: