štvrtok 18. septembra 2014

Súboj korektorov - 1. časť

Prinášam Vám súboj korektorov vyskúšala som ich dosť, tak článok bude rozdelený na dve časti. V prvej časti Vám predstavím tuhé korektory, ktoré moc nemusím, pretože väčšina z nich nesplynie s pleťou. Uprednostňujem skôr tekuté, ale poďme k veci:

1. Elf - All over coverstick

Tento bol môj prvý korektor. Je v tyčinkovej forme, a vonia krásne. Je celkom tuhý takže sa s ním ťažšie pracuje, neodporúčam na kruhy pod očami pretože zalieza do vrások. Krytie je výborné.
Cena je 1,99€ a môžete si ho objednať zo stránky elfkozmetika.sk. Momentálne je v akcii za 1,79€.

2. Catrice - Camouflage cream


Produkt ktorý pozná každá kozmetikomaniačka. Všade ospevovaný, veľmi dobrý korektor. Krycie schopnosti sú veľmi vysoké, ale mohol by byť trošku krémovejší. Skúšala som ho pod oči ale nebola som celkom spokojná, je ho dosť vidno. Keď som naniesla hrubšiu vrstvu tak zaliezal do vrások. Cena je 3,29€ a môžete si ho kúpiť v DM, alebo si ho objednať z mel.sk.

3. Catrice - Allround concealer


Tiež veľmi obľúbený korektor od Catrice. Je praktický lebo v ňom nájdete viac odtieňov, takže sa dá využiť aj na kontúrovanie tváre. Ja som si ho kúpila hlavne kvôli ružovému, ktorý je určený na kruhy pod očami (zelený je na vyrážky a ostatné sú univerzálne). Nanášam ho prstami, lebo od tepla mojich rúk sa roztopí a pekne ho viem zapracovať do pokožky. Je vhodný aj na očné okolie, ale tiež len v jemnej vrstve. Cena je 3,79€, kúpiť ho môžete v DM, alebo na stránke mel.sk.

4. Oriflame - Conceal kit


Ďalšia paletka v poradí tentoraz od švédskej firmy Oriflame. Paletka obsahuje 3 farby, hnedá je moc tmavá na moju pleť tú vôbec nepoužívam, zelená je na vyrážky, pekne ich zakryje, a žltá je určená na kruhy pod očami. Cena je vyššia 6,50€ kúpiť si ho môžete od oriflame poradcov. Paletka nie je zlá, ale ja by som do nej už druhýkrát neinvestovala. Catrice paletku máte za polovičku a spraví Vám to isté.


5. Dermacol - Matt control Corector


Tento korektor mám doma už dosť dávno, a stále neviem čo si o ňom mám myslieť. Nepoužívam ho často to je pravda, niekedy si ho dám a je super a inokedy naopak. Konzistenciu má suchšiu no napriek tomu sa ľahko nanáša, nezalieza do vrások ani pod očami, ale niekedy zanechá taký ako keby púdrový film na miestach kde som ho použila (možno je to preto že mám suchšiu pleť, neviem). Cena je 3,79€ a nájdete ho v 101 drogeriách alebo na stránke dermacol.sk

6. Essence - Say no to dark circles


Jesenná novinka od Essence, ako inak na Slovensku nedostupná. Ja som si ho kúpila v Rakúsku nedávno, aj tam to majú iba v drogériách Müller, kde je 3metrový stojan. Vybrala som si ružový na kruhy pod očami s ktorými večne bojujem. Balenie má veľmi pekné a praktické, konzistencia je prekvapivo príjemná pekne kĺže na pokožke. Zo všetkých tuhých korektorov má tento najlepšiu konzistenciu. Treba ho riadne zapracovať aby nezaliezal do vrások, kruhy pekne kryje. Cena je iba 1,90€, určite ho odporúčam kúpiť keď budete niekde v zahraničí kde sú drogérie Müller.

7. NYC - Cover Stick


Môj posledný tuhý korektor, ktorý veru je ten najhorší zo všetkých. Je tvrdý suchý a vôbec sa s ním nepracuje dobre. Mám aj žltú aj zelenú ale ani jednu neodporúčam. Kúpila som si ich v 101 drogérii za 1,99€/ks.

Tak toto bola prvá časť a zajtra príde druhá, kde Vám napíšem o tekutých korektorch, a tiež Vám ukážem dokonalú kombináciu na prekrytie kruhov.






2 komentáre:

  1. Tú paletku od Catrice mám tiež, prv som jej nejako nevedela prísť na chuť, no je fakt super, až na ten zelený odtieň, to je slabota. Kupovala som ho hlavne na kontúrovanie tváre, ale to robím fakt málo. Ale pomerne rýchlo sa míňa, čo je škoda.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No snáď nám ho nezrušia lebo Catrice často mení sortiment :)

      Odstrániť