streda 3. septembra 2014

Neon Pink pery - BarryM 52 Shocking Pink rúž - recenzia


Prinášam Vám recenziu na môj veľmi obľúbený rúž. Je to síce skôr letná farba, ale snáď sa dočkáme ešte babieho leta a slniečka.


Rúž som si objednala zo stránky barrym.sk, so stránkou som veľmi spokojná objednávala som si už viackrát, tovar Vám dodajú max. do 2 dní ak majú skladom, takže odporúčam. Je to dupe na Mac Candy YumYum.

Rúž mi došiel riadne zabalený aby sa cestou nepoškodil + mal na sebe plastovú fóliu, takže som mala istotu že ho predo mnou  nikto neotváral. Oproti iným rúžom je dosť maličký, čo je podľa mňa výhoda lebo sa zmestí aj do tej najmenšej kozmetickej taštičky. Obal je matný čierny, mne sa to veľmi ľúbi pôsobí veľmi elegantne. Vrchnák sa zatvára dobre.

Konzistencia rúžu je dobrá, ľahko sa nanáša na pery. nemá žiadnu chuť ani vôňu. Odporúčam pod to použiť balzam na pery, kedže má matný finish dosť vysušuje pery a zvýrazňuje suché miesta, takže ho neodporúčam pre baby so suchými perami. Dobre drží, mne prežil aj papanie a pitie. Zvyknem naňho nanášať priesvitný lesk lebo po čase mám nepríjemný suchý pocit na perách.

Tu ho môžete vidieť na perách bez balzamu a lesku.
Cena rúžu je 6,50€ + poštovné, môžete si vybrať z viacerých odtieňov.

1 komentár: