nedeľa 25. januára 2015

Zoeva Naturally Yours palette - recenzia


Peknú zasneženú nedeľu Vám prajem! Neviem ako to vyzerá u Vás, no u nás je taká kalamita, že sa nevieme dostať ani z dediny, a to sme dnes mali ísť nakupovať :( :D. Nevadí, aspoň mám čas na blog a môžem konečne napísať recenziu na túto super paletku. Zase to bude kladná recenzia, stane sa mi 2x do roka, že si kúpim niečo čo je na figu (zaklopem:D).
Späť k veci. Paletku som si kúpila ešte v lete, veľmi som po nej túžila, lebo som nevlastnila kvalitnú paletku s nude farbami, a táto sa mi ľúbila hlavne preto lebo obsahuje veľa matných tieňov, ktoré sú super na blendovanie. Zo začiatku som váhala či UD Naked alebo Zoeva, no nakoniec som sa rozhodla, že si kúpim Zoevu, a neoľutovala som to.

Paletku som kupovala vo Voderadoch v predajni Parfems.com. Bola zabalená v tenučkej fólii a samotná paletka má ešte papierový obal. Veľmi sa mi ľúbi aj dizajn. Otváranie je na magnetku, už nikdy viac zlomené nechty :D ! Na zadnej strane paletky nájdeme zloženie, očné tiene neobsahujú parabény, minerálne oleje a ftaláty. Vyrobená bola v Taliansku a jeden tieň má 1,5g.

Keď paletku otvoríme uvidíme 10 krásnych nude farbičiek, ktoré majú vlastné mená. Tiene sú výborne pigmentované, maslovité a neprášia (dokonalosť).


Z 10 tieňov je 5 matných Pure (1.) - je telový, Soft & Sexy (2.) - stredný hnedý, Slow Dance (5.) - tmavohnedý, First Love (6.) - biely, Timeless Chic (10.) - čierny. Ďalšie 2 sú duochrome Smooth Harmony ( 3.) - hnedo-ružovo-zlatý, Forever Yours (4.) - meďený s modrým podtónom. Ostatné tri tiene sú metalické Casual Elegance (7.) - bledozlatý, Sweet Sound - stredný hnedý, Lovely Monday - studený hnedý. Prikladám Vám ešte oficiálne swatche zo stránky zoeva.sk.


Za túto výborný paletku zaplatíte 18,99€, čo je necelé 2,00€/tieň, čo je podľa mňa výborná cena ak si vezmeme to, že M.A.C mono tieň je za 17,00€ a kvalitou sú rovnaké. Ja som s paletkou spokojná a často ju používam na denné aj večerné líčenie. Kúpite ju na stránke zoeva.sk, alebo si ju kúpite osobne v obchode Parfems.com vo Voderadoch.



8 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Je dosť obľúbená takže sa nečudujem, ale určite čoskoro ju doplnia :)

      Odstrániť
  2. wau ta je fakt nádherná tie tiene su uplne uzasne pigmentovane,krásna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U mě to byla láska na první pohled. Zoevě se tyto nové paletky povedly. Ani se nedivím, že je věčně vyprodaná:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ mám 3 paletky od Zoeva a všetky sú dokonalé :)

      Odstrániť