piatok 30. januára 2015

Môj oneskorený vianočný darček


Konečne dorazil! Môj vytúžený vintage kozmetický stolík, po ktorom som tak dlho túžila, no ale od začiatku. V novembri som sa s dohodla s e-shopom nadarceky.sk na spolupráci. Vedela som, že chcem na Vianoce kozmetický stolík, dlho som váhala ktorý si objednať až sa stolík vypredal a doplnil sa až teraz, kedže ho mal vypredaný aj ich dodávateľ. No, ale čo Vám poviem (napíšem) oplatilo sa čakať.


Stolík posielali včera, dnes mi bol doručený. Veľký červený bod za rýchle dodanie (mimo čakacej doby, všetky stolíky sú na objednávku). Všetko bolo riadne zabalené, bála som sa, že sa zlomí zrkadlo no nič také sa nekonalo, našťastie. Nemali sme so snúbencom problém ani s poskladaním, lebo stolík bol rozdelený v podstate na 4 časti. Zrkadlo bolo treba namontovať do "držiaku", držiak na stôl a na stôl nohy. Nič komplikované :).

Čo ma veľmi prekvapilo, že stolík je z dreva, čakala som že bude zo stolárskeho odpadu, čo niektorý nazývajú drevom (nie som proti tomu typu nábytku, sama také vlastním, ale neni to drevo). Šuflíky sú tiež pekne vypracované a potiahnuté hnedou látkou. Nakoniec som si vybrala tento typ lebo je v ňom veľa odkladacieho priestoru a dobre som spravila, síce som ešte nestihla preložiť si veci ale určite bude stačiť a ostane mi miesto aj na nové hračky :D

Chcem Vám ešte dodať, že spolupráca neznamená, že som mala stolík zadarmo a teraz píšem kladnú recenziu. Nemala som ho zadarmo! Pridávam ešte link, ktorý Vás hodí priamo k stolíkom toaletne-stoliky. E-shop posiela aj do ČR. Poštovné stojí na SR 5,50€ a dá sa objednať aj na dobierku. Komunikácia je tiež výborná. Odpísali mi aj o polnoci, aj cez víkend. AJ stolík aj e-shop hodnotím na 1* a viac spokojná by som mohla byť už len vtedy keby bol stolík strieborný, keďže zrkadlo mám strieborné ale to je najmenej :).






4 komentáre:

  1. Vyzerá fakt krásne, hneď mám chuť sa usadiť a líčiť sa. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kraaasny! Ja som si tiez pred dvoma tyzdnami konecne dopriala kozmeticky- toaletny stolik. Moj ke skor v sucasnom, modernom prevedeni a odtien wenge, ako nasa spalna. Tento tvoj som tiez na nete zazrela. Je super a kolko je v nom priestoru, ani sa to na prvy pohlad nezda :-) Tak nech dobre sluzi anech je vsetko krasne a prehladne ulozene k tvojej spokojnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, podobne ;) Som s ním naozaj veľmi spokojná :)

      Odstrániť