utorok 20. januára 2015

e.l.f. Eyelid Primer - recenzia


Teraz som si všimla, že na blogu nemáme žiadnu recenziu na primer pod očné tiene, tak to musím rýchlo napraviť, lebo tento primer je u mňa stálicou už dobrých pár rokov. Objavila som ho ešte vtedy, keď som sa s kozmetikou iba zoznamovala, no stále som s ním spokojná, tak ho pravidelne dopĺňam.
Výrobca: "Podklad pod očné tiene je absolútnym bestsellerom v USA aj na Slovensku!

Má príjemnú krémovú konzistenciu, ľahko sa nanáša a rýchlo zaschne.
Vyhladí viečko a vyplní jemné linky, vďaka čomu očné tiene každého druhu krásne prilnú, nerozmazávajú sa a vydržia celý deň!"

Balenie: Primer je balený v obale, v akom sú väčšinou lesky na pery. S penovým aplikátorom sa dá jednoducho a hygienicky naniesť na viečko. Obal neni priesvitný aj keď tak vyzerá, to mi trošku vadí lebo nevidím koľko produktu je ešte v "flaštičke".

Textúra: Nie je vyslovene krémová, je taká vodovo-krémová. Pekne sa rozotiera nevytvára hrudky, ľahko sa s ňou pracuje.

Farba: Existujú 4 varianty, Sheer: je obyčajný telový, krásne zjednotí viečko, Champange: je akoby metalický, Pearl: je biely s jemnými trblietkami, Golden: ten som ešte nemala, ale predpokladám že je zlatý :D. 

Výkon: Všetky 3 varianty, ktoré som skúšala boli výborné. Očné tiene udržia na viečku celý deň, a farby sú vďaka nim výraznejšie. Najradšej mám odtieň Sheer, lebo je vhodný pod všetky typy tieňov.

Dostupnosť: Kúpite ich na stránke elfkozmetika.sk.

Cena: 1,99€

Spokojnosť: 3/3

2 komentáre: