utorok 7. októbra 2014

Catrice Velvet Matt Eyeshadow - recenzia


Pomaly sa dostanú do DM-iek jesenné novinky kozmetiky Catrice. Prinášam Vám recenziu jednej z nich, ktorú som si kúpila v zahraničí, kde novinky sú už dávno v stojanoch.


Výrobca:"Očné tiene Velvet Matt s novým prémiovým zložením obsahujú ultra-jemné trblietavé pigmenty pre zamatovo jemný výsledok. Vďaka jemnému, vysoko pigmentovanému zloženiu sa očné tiene Velvet Matt ľahko nanášajú a prinášajú oslnivý vzhľad."

Balenie: je klasické priesvitné "Catricácke", je okrúhle vyrobené z kvalitného plastu (taký istý obal majú aj tiene Intensif eye wet & dry). Na obale sú strieborné písmená, vďaka tomu že je priesvitný vidíme aj farbu produktu. Dobre sa zatvára, obsahuje 3,5g produktu, vyrobený bol v Taliansku.


Textúra: príjemná maslová, niečo podobné ako majú tiene nových paletiek Zoeva.

Farba: napriek tomu, že tiene sa volajú Velvet Matt, nie sú to matné tiene. Majú v sebe jemnučký lesk, čo v názve naznačuje slovíčko velvet. Tieto tiene sú podľa mňa najlepšie čo zatiaľ značka Catrice vyrobila, sú neskutočne dobre pigmentované (v obchode som vyskúšala všetky odtiene, ale domov som si odniesla iba jeden). Ja vlastním odtieň "Moss wanted color", ktorý má zeleno-sivú (teal) farbu, vhodnú na jeseň. Použila som ho tu.


Výdrž: celodenná, ja používam vždy podklad, takže bez toho to nemám odskúšané, ale myslím si, že vďaka maslovitej konzistencii by sa nemal strácať z viečka.

Dostupnosť: keď trošku počkáte tak ho kúpite v DM drogérii, a keď ste nedočkavý tak buď v zahraničí (Rakúsko, Nemecko, Česko, Maďarsko) alebo si ho objednáte v pohodlí domova zo stránky mel.sk

Cena: 4,19 €

Spokojnosť: 3/3



6 komentárov:

  1. Veľmi chcem tú burgundy, ale stále ju u nás nevidím...kedy ich mienia predávať?

    Pozývam ťa na môj blog o farebnej typológii: krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuuu, neviem kedy budú v predaji, ale podľa mňa už čoskoro, lebo už dosť dávno je výpredaj v DM, ďakujem za pozvanie :)

      Odstrániť
  2. No jsem jen zvědavá, jak dlouho vydrží, jestli nevyschnou a nebudou nefunkční.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa nevyschnú, nemajú až takú krémovú konzistenciu, sú len jemne maslovité.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si chcela kúpiť burdundy odtieň, ale sú dosť drahé (aspoň v ČR) a naozaj sa oplatí kúpiť si paletku od Sleeku ako 2-3 tiene tiene, čo ma dosť sklamalo, že majú takú cenu.
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám aj paletku Sleek a mne viac vyhovujú tieto tiene od Catrice ale to je individuálne, mňa inak vyšiel tienik na 4€ :)

      Odstrániť